Wie zijn wij?

  UP-DATE'S -- Hier vindt U de recente wijzigingen, toevoegingen en actuele publicaties

 

 

 

 

 

Start
English
עברית
EspaŮol
Wie zijn wij?
Activiteiten
Shabbath in Susya
Thora
Tenach
Emuna
Mitswot
Het Joodse vragertje
Messias
Beth HaMikdash
Joods denken
Jodendom
Kabbalah
ISRAEL
Zionisme
Aliyah
Gebeden
Zmirot
Citaten
Links
Noachidisch
Lectuur

 

 

 

Shalom Center at Facebook     Shalom Center at Youtube  Shalom Center at Vimeo Shalom Center at Twitter

 

Contact

Wat doen we?

                  

 

Shalom Center in Nederland is een kerkgenootschap, gevestigd in Groningen wat in Groningen bijeenkomsten verzorgt vanuit het Joodse geloof. Verder worden er in op andere plaatsen in Nederland en BelgiŽ bijeenkomsten georganiseerd. Shalom Center is een erkende ANBI instelling.

 

Shalom Center in Israel is een Joods activiteiten- en leercentrum wat (dat) lessen, activiteiten en tours (dagtochten) verzorgt naar unieke plaatsen in ons mooie land IsraŽl (klik aan) en verder een kijkje geeft in de Joodse wereld. Shalom Center verstrekt informatie en verzorgt activiteiten en lessen over IsraŽl, Jodendom en alles wat er mee samenhangt, IsraŽl, Zionisme, Aliyah. Verder helpt Shalom Center Joodse zielen om zich in spirituele en praktische terug te verbinden met het volk IsraŽl.

 

 

 

 

Wat doen we zoal? Wat bieden we?

 

ō     Shalom Center verzorgt bijeenkomsten en tours (klik aan), geeft lessen, adviseert en verstrekt informatie met betrekking tot het (doen van studie) Jodendom en informatie over  de actuele situatie in het Midden Oosten. In Susya (Har Hevron), IsraŽl hebben we een Joods activiteiten- en leercentrum waar programma's worden verzorgt over IsraŽl, Jodendom en het Joodse leven voor niet-Joden en verder over de actuele politieke situatie aan de hand van de Tenach. O.a. in Nederland BelgiŽ verzorgen we op diverse plaatsen (studie)bijeenkomsten. Op verzoek geven we ook lezingen in andere landen. Zo zijn we ook geweest in India, Ierland, Schotland, Engeland, Zuid-Afrika en Colombia.

 

ō     Shalom Center verstrekt informatie vanuit Joods ogen gezien over de verhoudingen tussen Christendom-Jodendom om tot meer begrip en wederzijds respect te komen. 

 

ō   Shalom Center  verstrekt informatie aan en begeleidt hen die (terug) Joods willen worden, verloren en verborgen zielen van 'Am Israel', het volk IsraŽl. 

ō     Shalom Center verstrekt informatie over IsraŽl, vrijwilligerswerk in IsraŽl aan niet Joden buiten IsraŽl die IsraŽl willen steunen of hun solidariteit met IsraŽl op de een of andere manier tot uiting willen brengen.

ō     Shalom Center helpt Joodse non-profit organizaties in IsraŽl, die zich bezig houden met Joodse educatie en sociale zorg, bij het inzamelen van gelden ten behoeve van hun werk om de situatie van diverse Joodse achterstandsgroepen in IsraŽl te verbeteren. Op dit moment  helpen we zo de Beit Moriah non-profit organizatie in Be'er Sheva www.bmoriah.org.il te vezamelen en over te boeken naar hen. Verder is er contact met Shavei IsraŽl m.b.t. de terugkeer van de verloren stammen.

 

 

 

Shalom Center

Polluxstraat 254

9742 CG Groningen

 

 

 

 

Vragen, adviezen? Neem gerust contact op.  We zijn een ANBI erkende instelling. Voor informatie over de ANBI status verwijzen wij u naar de betreffende pagina

 

 

 

 

 

 

 

Start ] Nieuw ] Agenda ] Route ] Contact ] Israel tours ] [ Inhoud ]

Voor vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan
webmaster@shalom-center.org
Laatst bijgewerkt: 29 november 2021